Bamsegympa

Bamsegympa är rolig, allsidig motorisk träning för de allra yngsta där de tillsammans med Bamse och hans vänner får prova på olika sätt att röra sig och använda både kropp och knopp. Att ha kul, i lek och rörelse tillsammans med kompisar, att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa!


Truppgymnastik

I truppgymnastiken tränar du i grupp. Du kan börja samma år du börjar i förskoleklass. Våra redskap är trampett, satsbräda, plintar, hoppbord, luftgolv, tumblinggolv och friståendeytan. Vi tränar kullerbyttor, handstående, volter, salto, hjulningar och även svårare saker.
Vi har både träningsgrupper och tävlingsgrupper. Till våra träningsgrupper behöver du inga förkunskaper men för att träna med en tävlingsgrupp behöver du ha tränat gymnastik tidigare


Artistisk gymnastik

Artistisk Gymnastik AG är en individuell tävlingssport. Du tränar i en grupp men träningen är individuellt anpassad efter gymnasterna. När du tävlar ingår du i ett lag men det är den individuella gymnastens prestation som bedöms. I AG är det bra att börja tidigt, gärna vid 6 års ålder. 


Parkour & Freerunning

Parkour handlar om att ta sig genom alla olika sorters miljöer med endast kroppen som hjälpmedel och att förflytta sig från punkt A till punkt B på det snabbaste, effektivaste och mest kontrollerade sättet som finns. För att träna parkour med oss behöver du inga förkunskaper. Freerunning är blandat med allt som finns, till exempel breakdance, tricking, kampsport och volter. FR är allt möjligt som man blandar in i sina rörelser. Våra ledare avgör om du har tillräckliga förkunskaper för att träna i gruppen.


Akrobatik

Konditions- och styrketräning tillsammans med träning i akrobatik. Gruppen är öppen för både kvinnor och män. Åldersgräns är 18 år. Inga förkunskaper krävs. På vår föreningsuppvisning är akrobaterna med och visar upp sig.


Motion (vuxenträning)

Konditions- och styrketräning tillsammans. Gruppen är öppen för både kvinnor och män. För att vara med i motionsgruppen behöver du inga förkunskaper.