Föreningskläder med tryck för medlemmar i Visbygymnasterna

Visbygymnasternas Föreningsoverall Visbygymnasternas Föreningsoverall

Stadium och Visbygymnasterna har kommit överens om ett samarbetsavtal. Avtalet innebär att Stadium blir sponsor och officiell leverantör av föreningskläder åt Visbygymnasterna. Avtalet omfattar även att Nike blir det varumärke som Visbygymnasterna kommer att använda sig av i möjligaste mån.

Styrelsen har tillsammans med Stadium byggt upp en profilguide för Visbygymnasterna där målet är att uppnå en enhetlig klädsel med tryck bland alla medlemmar samt att kunna hjälpa Er på ett så enkelt och billigt sätt som möjligt vid beställningar av varor.

För att kunna ge Er bästa möjliga service och hantera beställningar så snabbt och bra som möjligt så kommer vi att arbeta med nedanstående beställningar.
 

1. Individuella beställningar

Visbygymnasternas     Hoddy Visbygymnasternas Hoddy
Individuella beställningar görs av medlemmarna själva. Beställningar av individuella inköp kan ske när det passar medlemmen (för att undvika fraktkostnader måste man handla för minst 1000 kr. Man kan självklart gå ihop med en kompis för att uppnå fri frakt).

Gå in på hemsidan Stadium teamsales för att bli medlem och därefter se lahund (Pdf) nedan om hur man går vidare för att göra en individuell beställning.
 
Visbygymnasternas Föreningsväska Visbygymnasternas Föreningsväska

Vid frågor och funderingar maila
till profilansvarig:

2. Centrala beställningar

Centrala inköp görs av Visbygymnasternas kansli 1 gång per år (i mån av tid) och gäller då för hela föreningen. Detta gäller endast träningsoveraller i dagsläget. Beställningen hanteras av Stadium Teamsales i Visby via profilansvarig